vineri, 3 iunie 2011

King Nole – noul number 1 ?

La sfarsitul anului 2010 timp Novak Djokovic a castigat Cupa Davis alaturi echipa Serbiei.

2011 a inceput cu primul Grand Slam: Australian Open. Invangator Nole Djokovic dupa semifinala cu Roger Federer. Apoi turneul de 500 puncte de la Dubai unde il invinde pe acelasi Federer in finala. Apoi au urmat 2 turnee Martes Series 1000 in Statele Unite la Indian Wells si Miami. Ambele castigate de Djokovic dupa ce a trecut in finala de actualul numar 1 mondial Rafael Nadal.

Nole s-a odihnit apoi in turneul Masters series 1000 de la Monte Carlo unde a ales sa nu participe, apoi a castigat turneul de acasa de la Belgrad. Cu acest turneu a inceput sezonul de zgura si lumea se astepta sa se termine seria de victorii si trofee consecutive ale sarbului.

Nole nu a fost de acors. La Madrid si Roma dupa alte doua finale impotriva regelui zgurei a iesit invingator tot Djokovic!

Iata-l astfel la numai 405 puncte ATP distanta de numarul 1 mondial inainte de al doilea turneu de Grand Slam. Poate deveni number 1 daca va juca macar finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros fara sa mai depinda de rezultatele lui Rafa.

O lectie de tenis oferita de sarb care a ajuns la un incredibil palmares de 39 victorii si 39 de partide!

Iar sarbul promite ca nu se opreste aici !